Logo Unidoor
DESIGN OP MAAT

Meubels op maat laten maken

Op maat gemaakte interieurs verdienen verfijnde meubels die uw designfilosofie uitademen.
Heeft u een interieurbedrijf? Laat uw meubels bij Unidoor op maat maken (B2B service).

Kunst & functionaliteit

Prima partner om je meubels op maat te laten maken

In lijn met de visie van de internationaal gelauwerde meubelontwerper Frans Van Praet, streven wij bij Unidoor naar het ontwerpen van meubelstukken die niet alleen artistiek zijn, maar ook functioneel zijn.

Unidoor realiseert uw plannen snel en exact volgens uw voorstellingen. Als u dit wenst, denken we ook technisch en creatief met u mee.

Maakt u liever een keuze uit onze ruime catalogus met tal van producten in verschillende stijlen , afwerkingen en prijscategorieën?

Bent u zelf ontwerper?

Contacteer ons en laat ons u helpen bij de creatie van uw eigen meubellijn of -programma.

Veelzijdig aanbod

Meubels & inrichting op maat laten maken

Voor interieurbouwers- en inrichters die zich willen onderscheiden door materialen en afwerkingsgraad zijn wij een goede partner. Dankzij ons modern machinepark en de ervaren houtbewerkers kunnen wij snel, efficiënt en tegen zeer competitieve prijzen topkwaliteit leveren.

Dankzij onze ervaring in meubeldesign weten we ook de meest eigenzinnige ontwerpen op een commercieel verantwoorde wijze te maken.

Houten meubels kunnen warmte, rust, authenticiteit en welbehagen oproepen. Op basis van uw specifieke wensen, uw behoeften en uw budget, helpen we u om een keuze te maken in het veelzijdig aanbod van (massieve) houtsoorten en plaatmaterialen die het best bij uw project of de designwensen en de gebruiksdoeleinden van het meubel past.

Contacteer ons en ontdek hoe wij u bij uw projecten kunnen helpen.

Innovatie & maatwerk

Realisaties van unieke meubels

Bij Unidoor zijn we trots op onze rijke geschiedenis van het creëren van unieke meubels die vakmanschap, creativiteit en hoogwaardige materialen combineren. Onze realisaties spreken voor zich en we willen graag enkele van onze meest opmerkelijke projecten met je delen.

Elk meubelstuk dat we maken, vertelt een verhaal van innovatie en maatwerk. Of het nu gaat om op maat gemaakte keukenkasten, elegante kastdeuren of verfijnde tafels, onze toewijding aan excellentie blijft onveranderd. We streven ernaar om jouw visie tot leven te brengen en meubelstukken te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een statement maken in termen van design.

Veelgestelde vragen

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren waardoor steeds een prijs word gemaakt op basis van een ontwerp. Dit kunt u steeds naar ons toe sturen zodat u een prijs krijgt en waar nodig technisch advies.

Meubilair is een verzamelnaam voor allerhande meubels die worden gebruikt in en om het huis. Meubels zijn inrichtingsvoorwerpen of huisraad zoals tafels, stoelen, kasten en bedden en vaak ontworpen door meubelontwerpers en gemaakt door meubelmakers en meubelfabrikanten.

Een deur valt onder binnenschrijnwerk.