DESIGN OP MAAT

MEUBELS EN INRICHTING OP MAAT

Op maat gemaakte interieurs verdienen verfijnde meubels die uw designfilosofie uitademen.

Kunst & functionaliteit

Een goede partner

Op maat gemaakte interieurs verdienen verfijnde meubels die uw designfilosofie uitademen. Unidoor realiseert uw plannen snel en exact volgens uw voorstellingen. Als u dit wenst, denken we ook technisch en creatief met u mee. Maar misschien maakt u liever een keuze uit onze ruime catalogus met tal van producten in verschillende stijlen , afwerkingen en prijscategorieën?

Met de internationaal gelauwerde meubelontwerper Frans Van Praet bieden we bovendien een veelzijdig meubelprogramma aan met een design van wereldklasse dat de grenzen van kunst en functionaliteit opzoekt. Bent u zelf ontwerper? Contacteer ons en misschien kunnen wij u helpen bij de creatie van uw eigen meubellijn of -programma.

Creatieve duizendpoot

Ruimte voor talent

Onze bedrijfsgeschiedenis startte bij de creatieve duizendpoot, architect en beeldhouwer Frans Van Praet. Daardoor hebben wij een bijzonder hart voor designtalent en spreken wij ook uw taal! Heeft u als meubelontwerper behoefte aan een partner die niet alleen de technische, maar ook de artistieke kant van het verhaal begrijpt? Praat u graag met houtbewerkers die hun ambacht ook als kunst zien en elk ontwerpdetail tot in de perfectie vormgeven?

Wilt u samenwerken met een team dat begrijpt dat een meubelstuk meer is dan de som van individuele onderdelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren bij het zoeken naar oplossingen om uw artistiek werk te commercialiseren!

Veelzijdig aanbod

Meubels & inrichting op maat

Voor interieurbouwers- en inrichters die zich willen onderscheiden door materialen en afwerkingsgraad zijn wij een goede partner. Dankzij ons modern machinepark en de ervaren houtbewerkers kunnen wij snel, efficiënt en tegen zeer competitieve prijzen topkwaliteit leveren. Dankzij onze ervaring in meubeldesign weten we ook de meest eigenzinnige ontwerpen op een commercieel verantwoorde wijze te maken.

Houten meubels kunnen warmte, rust, authenticiteit en welbehagen oproepen. Op basis van uw specifieke wensen, uw behoeften en uw budget, helpen we u om een keuze te maken in het veelzijdig aanbod van (massieve) houtsoorten en plaatmaterialen die het best bij uw project of de designwensen en de gebruiksdoeleinden van het meubel past. Contacteer ons en ontdek hoe wij u bij uw projecten kunnen helpen.