Unieke kijk op design

PERFECTE AFWERKING OP MAAT

Of u nu kiest voor structuurlak, satijnlak, hoogglanslak, oliën of beitsen, steeds bent u zeker van een perfecte verwerking en droging.

Uitmuntende resultaten

Meubellakkerij

Onze lakkerij staat hoog aangeschreven bij collega-meubelmakers. Zij vertrouwen hun panelen en meubels aan onze zorgen toe.

De strakke planning, het perfect resultaat en de snelle levering tegen competitieve prijzen maken ons de voorkeurspartner van velen. Het was een bewuste keuze om onze lakkerij ook open te stellen voor onze collega-meubelmakers. Hierdoor kunnen we onze capaciteit optimaal benutten wat weer ruimte biedt voor grotere investeringen in de technische uitrusting van onze lakkerij.

Samenwerken?

Verschillende soorten lakwerk aan zeer scherpe prijzen.

Dankzij onze frequentie-gestuurde lakcabines leveren we een uitmuntend resultaat af met alle types lakken tegen interessante tarieven en dit met een minimale milieu-impact. Of u nu kiest voor structuurlak, satijnlak, hoogglanslak, oliën of beitsen, steeds bent u z eker van een perfecte verwerking en droging.

Als extra service bieden wij onze klanten ook de mogelijkheid aan om ter plaatse stukken bij te werken.

Wenst u graag stalen te ontvangen of een vrijblijvende offerte op maat?

Poederlak

Het poedercoaten van MDF heeft reeds in meerdere sectoren zijn plaats verworven. Het voldoet aan de hoogste eisen qua kwaliteit, design-technische complexiteit, milieu en gezondheid.

We sommen de voordelen van poedercoaten voor u op:

Hoe lakwerk aanbieden?

Voor een vlotte, veilige en snelle doorloop vragen wij u om onderstaande stappen te volgen. De meeste klanten zijn reeds vertrouwd met dit systeem. Voor u goederen binnenbrengt of laat afhalen, stuurt u een mail met volgende informatie:

Indien u de definitieve kleur op dat ogenblik nog niet weet, vermeldt u dat u deze later zal doorgeven. Ditzelfde document geeft u mee als de goederen worden afgehaald of worden geleverd.

Zo hebben wij steeds een overzicht van de goederen die bij ons binnenkomen. Voor het binnenbrengen vragen wij u ook om duidelijk aan te geven welke zijde eventueel NIET gelakt moet worden. 

Door onze gestructureerde manier van werken proberen wij zoveel mogelijk fouten uit te sluiten en daardoor onze samenwerking steeds te verbeteren.

Wenst u graag stalen te ontvangen of een vrijblijvende offerte op maat?