Efficiëntie troef


Onze lakkerij staat hoog aangeschreven bij collega-meubelmakers. Zij vertrouwen hun panelen en meubels aan onze zorgen toe.

De strakke planning, het perfect resultaat en de snelle levering tegen competitieve prijzen maken ons de voorkeurspartner van velen. Het was een bewuste keuze om onze lakkerij ook open te stellen voor onze collega-meubelmakers. Hierdoor kunnen we onze capaciteit optimaal benutten wat weer ruimte biedt voor grotere investeringen in de technische uitrusting van onze lakkerij. Dankzij onze frequentie-gestuurde lakcabines leveren we een uitmuntend resultaat af met alle types lakken tegen zeer scherpe prijzen en dit met een minimale milieu-impact. Onze flexibele productieplanning en de mogelijkheid om piekmomenten op te vangen, zorgen ervoor dat we ook grote “last-minute” opdrachten op tijd te kunnen afronden. Onze lakkerij vormt voor ons het bewijs dat samenwerking met collega’s leidt tot schaalvoordelen en een win-win voor u, ons en het milieu.

Samenwerken?


Wat vroeger een zorg was, kan voor u nu een routineklus worden.

U kan de te lakken producten bij ons afleveren of wij regelen het transport voor u.  Na afwerking en droging haalt u de zorgvuldig verpakte goederen op of we brengen ze zelf tot bij u. Indien gewenst, leveren we ook just-in-time op uw werven. Dat is nog efficiënter en het bespaart u transport- en stockagekosten. Ook voor onze lakkerij geldt: kwaliteit "made by Unidoor" want voor minder doen we het niet. Voelt u zich aangesproken door onze manier van werken? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden en prijzen te bespreken.

De browser die u gebruikt is verouderd, het kan zijn dat onze website niet correct weergegeven wordt. Voor een veilige browser adviseren wij u gebruik te maken van de volgende update.

Update mijn browser Nee bedankt