Een lange traditie


Unidoor heeft een lange traditie in de productie van keukenkastdeuren, keukenwerkbladen en keukentafels in massief hout, fineer of MDF. Wij maken ook keukenonderdelen zoals wanden, panelen, lichtlijsten en kroonlijsten, etc. Interieurinrichters en keukenbouwers kunnen bij ons terecht voor een uniek keukenproject tot grootschalige stukproductie. Wij zijn uw partner voor alle zichtbare elementen van uw keuken! We beschikken over een uitgebreide catalogus kant-en-klare keukenkastdeuren.

Wij bieden verschillende stijlen aan van rustiek of landhuis over tijdloos klassiek tot modern strak design of minimalisme. Wij adviseren u daarbij graag op technisch vlak en bouwen dan de deuren, onderdelen of meubels die u wenst. Vele klanten komen echter met hun eigen ontwerpen die wij geheel volgens hun voorstellingen en technische specificaties realiseren. Of het nu gaat om een volledige keuken of enkele onderdelen, of u nu 100 stuks bestelt of slechts 1 – wij werken voor u!

 

Samenwerken?


Samenwerken met ons is een goede keuze. Onze uitgebreide catalogus biedt u ruime keuzemogelijkheden voor kant-en-klare oplossingen. De catalogus kan echter ook een bron van inspiratie zijn voor uw eigen ontwerpen. We bieden u graag stalen aan die uw klant kunnen helpen bij zijn keuze. Wij leveren onze partners ook demonstratiemodellen van keukenkastdeuren uit onze catalogus of een model van uw eigen ontwerp aan.

Eventuele maakkosten worden bij bestelling gecrediteerd. Onze filosofie als familiebedrijf is er een van lange-termijn-relaties met onze klanten waarbij op basis van vertrouwen en respect samen  wordt gewerkt aan gemeenschappelijk succes. Wij willen een echte partner zijn die meedenkt en waarop u kan terugvallen als  het nodig is. Laten we alvast starten met een persoonlijke kennismaking en een rondleiding in onze ateliers. 

Klassiek


Modern


Rustiek


Catalogus


Onze catalogus is een bron van inspiratie voor u. U vindt er voorbeelden van verschillende stijlen en modellen van keukenkasten, deuren en onderdelen.  In de catalogus kan u ook de meest courante ontwerpen uit onze  meubelprogramma’s bekijken. Een speciale afdeling “design van Praet” toont u enkele hedendaagse  ontwerpklassiekers uit eigen huis.

Tenslotte bieden we een overzicht van onze meest voorkomende deuren.Voor een uitgebreide kennismaking met al onze mogelijkheden nodigen we u echter graag uit in onze ateliers en showroom. Daar kunnen we u laten kennismaken met onze houtbewerking en onze meubels en hebben we alle denkbare kleur-en materiaalstalen ter beschikking.

Bekijk catalogus

De browser die u gebruikt is verouderd, het kan zijn dat onze website niet correct weergegeven wordt. Voor een veilige browser adviseren wij u gebruik te maken van de volgende update.

Update mijn browser Nee bedankt